hits

Pølsemaking

1.3 kg 9% svinekjøttdeig
4 g sort pepper
2 stk tørket birds eye chilipepper
30 g salt
10 g hvitløkssalt
9 g knuste korianderfrø 
2 stk knuste tørkede chipotle
3 g knuste anisfrø
5 g fosfat
10 g sukker 
0.3 dl melk
Tarm
Kjør kjøttet med saltet med grind på kjøkkenmaskin. Ha i resten unntatt melka. Kjør i ca 5 min, spe med melka til homogen farse. Avkjøl i minst 30 min. Vann ut tarmen. Lag pølser. Kokes på 78 grader i 20 min, avkjøl i isvann. Har laget oppskriften i etterkant og spedd med 0,5 dl melk, noe som ga en litt løsere pølse.

#mat #oppskrift #pølse 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martin Sveen

Martin Sveen

42, Trondheim

Pappablogg og sikkert mye mat og musikk.

Kategorier

Arkiv