hits

Reisebrev 2

Da er vi på dag 5 i vår campinguke på Steinvik camping. Her har vi hatt det superflott. Selv om planløsningen til hytten vår er under kritikk, fungerer det bra.

Den første natta bråvåknet treåringen med "Det e mørkt!" Og faktisk det hadde han rett i. Fasinerende at man ikke skal bevege seg mange breddegrader sørover før det blir mørkt om natten i juli.  Han spurte etter grikkeflaska si, noe han fikk. Vet ikke hva han skulle med den, for han grakk ingenting.

Kun 50 meter ned til stranden her.  Jeg var sikker på at ingen hælte seg ut i dette snøsmeltevannet, men der tok jeg feil.  Treåringen har ikke fått opp av vannet siden vi kom, og ettåringen har fortært en god del av den fine sandstranda. "Er det din datter som sitter å spiser sand?". "Ja, beklager".

Onsdag var vi på Hunderfossen. Kostet bare nesten 1500.- for å komme inn, men det var først etter å ha fått lov til å betale 50.- i parkering. Yr.no kunne fortelle at det var 28 grader og føles som 28 grader. De fikk bare halvveis rett. At det var 28 grader stemmer sikkert, men det føltes som 100 grader. Treåringen kjørte fjernstyrt bil en time,  før vi sto en time i kø for å få kjørt traktor. Det var stas. God mat hadde de der også, pluss et lite badeland der vi koste oss i solsteiken.

Lilleputthammer ble også en suksess. Treåringen ville flytte inn og nektet å bli med hjem. Han fikk oppfylt sine ønsker og fikk kjøre både båt, bil og tog. El-bil lappen besto han også. For kun litt over 1000.- inngangspenger fikk toåringen spise så mye sand hun ville fra den store sandkassa. Uten at dette var til noen sjenanse for noen. 

Nå skal jeg bare klatre ut vinduet og sette meg på balkongen og ta en Tuborg lite (Dahls finnes ikke her).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martin Sveen

Martin Sveen

42, Trondheim

Pappablogg og sikkert mye mat og musikk.

Kategorier

Arkiv